Triglav lani sa 6,3 milijuna eura gubitka

Bez autora
Apr 22 2010

Grupa Zavarovalnica Triglav proteklu je godinu zaključila sa 6,3 milijuna eura gubitka, dok su čiste premije ostale nepromijenjene na 946 milijuna eura. Kapital se smanjio za 49 milijuna eura, dok se udio obveza u sredstvima povećao na 83 posto. Na poslovanje su, osim šteta, negativno utjecale i osiguravajuće-tehničke rezervacije, koje su se povećale za skoro 200 milijuna eura na 2,2 milijarde eura. Triglav u svojim bilancama krije milijunske dobitke; udio u Abanci procijenjen je na 65 milijuna eura, dok je njegova stvarna vrijednost veća za 36 milijuna, a udio u Nami procijenjen je na 5,6 milijuna eura manje od stvarne vrijednosti.

Triglav lani sa 6,3 milijuna eura gubitkaGrupa Zavarovalnica Triglav proteklu je godinu zaključila sa 6,3 milijuna eura gubitka, dok su čiste premije ostale nepromijenjene na 946 milijuna eura.

Kapital se smanjio za 49 milijuna eura, dok se udio obveza u sredstvima povećao na 83 posto.

Na poslovanje su, osim šteta, negativno utjecale i osiguravajuće-tehničke rezervacije, koje su se povećale za skoro 200 milijuna eura na 2,2 milijarde eura. Triglav u svojim bilancama krije milijunske dobitke; udio u Abanci procijenjen je na 65 milijuna eura, dok je njegova stvarna vrijednost veća za 36 milijuna, a udio u Nami procijenjen je na 5,6 milijuna eura manje od stvarne vrijednosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik